Montella, bu soruya tepki göstererek, "Sorunuza cevap vermeyeceğim çünkü provokasyon olduğunu düşünüyorum. Siz soru sorarken hata yaptığınızda işi bırakıyor musunuz? Gereksiz bir provokasyon olduğunu düşünüyorum ve cevap vermeyeceğim" dedi.

Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Maçın ardından Montella'nın açıklamaları ise şu şekildeydi: "Bu sonuç için üzgünüm. Öncelikle buraya gelen ve evden bizi izleyen taraftarlarımız için üzgün olduğumuzu söylemeliyim. İlk yarıda iyi futbol oynadık, sadece bazı pozisyonlarda hatalıydık ve bu onlara golleri verdi. İlk yarıda çok sayıda pozisyona girdik ama sadece bir gol attık. İkinci yarıda onların golünden sonra birlikteliğimizi bozduk ve mesafeleri açmaya başladık. Bu sonuç için üzgünüm, bazı test etmemiz gereken bölgeler vardı, açıkçası istediğimiz cevapları aldım. Bugünden itibaren bütün maçları seyretmeye devam edeceğiz ve en iyi grubu en iyi şekilde getirmeye çalışacağız."

Montella, ayrıca takımın gelişmesi gereken noktaları vurgulayarak, "Denge getirmemiz gerekiyor. İyi gittiğimiz dönemde havaya giriyor gibi olsak da pozitif anları daha iyi sindirmemiz gerekiyor, bugün de negatif anları daha iyi sindirmemiz gerekiyor. Geçmişte baktığınızda Fransa’yı yenip İzlanda’ya kaybediyorduk ya da Hollanda’yı yeniyorduk daha düşük bir takıma yeniliyorduk, baktığınızda şu anda olması en doğru zaman çünkü bu bizi geliştirecektir" şeklinde konuştu.

Montella'nın basın toplantısında verdiği tepki ve takımın durumu, Türk futbol kamuoyunda tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA