Trabzonspor’un Kaptanıyla 2027 ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yönetim bu sözleşmeyi hem uzatmak hem de maaşını artırma yoluna gidiyor. Maaşını 2 Milyon Euro’ya çıkarmayı düşünen yönetim , sadece yerli oyuncular arasında değil, tüm takım içerisinde maaş skalasının zirvesine oturacak.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan daha önce defalarca açıklamasına rağmen bu tarz haberler hep yazılıp çiziliyor. Başkan Ertuğrul Doğan’ın yapmış olduğu açıklamada Uğurcan Çakır Türkiye’de hiçbir kulüpte oynamayacak Avrupa’dan cazip bir teklif gelirse değerlendirileceğini gündeme getirmişti.

Trabzonspor'da Veda Vakti: İki Şampiyon İsimle Yollar Ayrıldı
Trabzonspor'da Veda Vakti: İki Şampiyon İsimle Yollar Ayrıldı
İçeriği Görüntüle

Bu durum kafalarda soru işareti bırakmamak adına ve milli eldiveni de takımda tutabilmek için yönetim somut adımlar atıyor. Uğurcan Çakır kariyerine Karadeniz temsilcisinde devam etmesini büyük ölçüde kesinleştireceği ifade ediliyor.

Gelecek sezonun omurgasını oluşturmak için taraftarın gönlünde taht kuran kaptanı takımda tutmak ve Uğurcan Çakır cephesinde ise teklife nasıl cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN