Denis Draguş'un Gösterisi Gaziantep Formasıyla Parladı, Trabzonspor Yolunda Denis Draguş'un Gösterisi Gaziantep Formasıyla Parladı, Trabzonspor Yolunda

Başkan Ertuğrul Doğan ile Acun Ilıcalı arasındaki görüşmenin ardından resmileşen transferin ardından Trabzonspor'un aldığı bonservis bedelinin beklentileri karşılamaması, taraftarlar arasında hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak bu hayal kırıklığının yanı sıra, kulübün sadece KAP üzerinden ayrılığı duyurması da dikkat çekmişti.

Ancak ortaya çıkan gerçek, Abdülkadir Ömür'ün kendi talebi doğrultusunda hareket ettiğini gösterdi. Genç oyuncu, sosyal medya üzerinden yapılacak veda paylaşımında taraftarların olası tepkileriyle muhatap olmak istememesi nedeniyle, bu yolu tercih etti. Trabzonspor ise oyuncunun bu isteğine saygı gösterdi.

Öte yandan, ilerleyen dönemde kulübün altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür için daha sade bir veda çalışması yapılacağı belirtildi. Taraftarlar, genç oyuncunun yeni kariyerine başarılar dilerken, Trabzonspor camiası da yetiştirdiği oyunculara duyduğu saygıyı bir kez daha ortaya koydu.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT