Teknik direktör Abdullah Avcı'nın gelecek sezon için belirlediği hedefler doğrultusunda daha hızlı, daha agresif bir oyun ortaya koymak istemesi, Okay Yokuşlu'nun transferini gündeme getirdi. Avcı'nın, Okay Yokuşlu ile birlikte Can Bozdoğan'ı da istediği belirtiliyor.

2018 yazında Trabzonspor'a 6 milyon euro kazandırarak Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu, Avrupa macerasının son iki sezonunu Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'da geçirdi. Ancak 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeniden Trabzonspor'a dönebilir. Okay, A Milli Takım'ın EURO 2024 aday kadrosuna da davet edildiği bilgisi de transfer spekülasyonlarını güçlendiriyor.

Okay Yokuşlu'nun halihazırda Birmingham şehrinin takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Trabzonspor'un görüşmelere başlamasıyla birlikte, oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda, Okay Yokuşlu'nun güncel piyasa değeri olan 3 milyon euro gibi bir bedel öngörülüyor.

3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Trabzonspor taraftarları, Okay Yokuşlu'nun mönüsine dönüşüyle birlikte orta sahayı güçlendirecek bir hamle yapılacağına dair umutlarını artırırken, kulübün transfer çalışmaları yakından takip ediliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY