Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın başlangıcında dinamik ısınma yapıldı. Ardından 5'e 2 çalışmalarıyla devam eden antrenman, geniş alan oyunları ile tamamlandı. Trabzonspor, yarın yapılacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Gaziantep'i 4-2 mağlup ederek moralli bir şekilde Samsunspor maçına hazırlanan Trabzonspor, lig üçüncülüğü hedefi doğrultusunda 3 puan için sahaya çıkacak. Ayrıca, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük ile karşılaşacakları maça da moralli gitmeyi hedefliyorlar.

Takımda sakatlığı devam eden Hüseyin Türkmen dışında eksik oyuncu bulunmazken, sarı kart cezası nedeniyle Gaziantep maçında forma giyemeyen Eren Elmalı'nın cezası sona erdi. Başarılı sol bek, Samsunspor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Gaziantep maçında 3 gol ve 1 asist ile yıldızlaşan Paul Onuachu'nun formu ise teknik direktör Abdullah Avcı'nın elini güçlendiriyor. Yıldız oyuncu, Samsunspor maçında da yeniden 11'de görev alacak.


 

Editör: Birol Sancak