Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından  çarpıcı açıklamalarda bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

Abdullah Avcı, bir tek Nenad Bjelica'nın yararlanamadığı Oršic'ten beklentisi var. Ancak Hırvat oyuncunun Trabzonspor hakkındaki düşünceleri karışık ve takıma ne katıp katmayacağını bilmiyor. Dünya Kupası'ndaki performansı nedeniyle iyi bir talip çıkarsa şansını da kaybetmek istemiyor. Sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyen oyuncunun nasıl geri döneceği ve eski günlerine dönüp dönemeyeceği bilinmiyor. Bunu zaman gösterecek. O yüzden Avcı da Oršic kumarını oynamak istemiyor. Talibi çıkarsa sesini çıkarmayacağı belirtiliyor.

Bu arada menajer Cakarun'un elinde Leipzig'de forma giyen 20 yaşındaki golcü Petar Ratkov ile Rangers'ın sol beki Borna Barisic'in de hakları bulunuyor. Ancak Abdullah Avcı, Nenad Bjelica döneminde Hırvat asıllı pek çok oyuncu yüzünden sıkıntı yaşadığı için bu toplara girmeyi pek istemiyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU