AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimar ve Mühendisler Grubu'nun düzenlediği gençlik sempozyumuna katıldı. Karaismailoğlu, Türkiye'nin ulaştırma vizyonunu ve yerli-milli mühendislik hedefini vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu.

Karaismailoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye'nin ulaştırma vizyonu, yerli ve milli mühendislik hedefimizin himayesindedir. Otonom teknolojiyle birlikte çok modlu ulaşım ağında kaydetmiş olduğumuz büyük mesafe, Türkiye Yüzyılı'nın altyapısını oluşturuyor. 'Hayat Ulaşınca Başlar' misyonu ile ulaşımda büyük bir seferberlik gerçekleştirerek, dünya ölçeğinde başarılara imza attık. Her alanda güçlü Türkiye için ulaşımda öncü Türkiye.”

Genç mühendis ve mimar adaylarıyla buluşan Karaismailoğlu, Türkiye'nin ulaşım sektöründeki başarılarına vurgu yaparak gençlerin bu alandaki potansiyeline olan inancını dile getirdi. Sempozyum, gençlerin soruları ve etkileşimleriyle devam etti.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak