Seçim sürecinde alınan 100 kişilik kadro hakkında da açıklamalarda bulunan Kaya, üniversite mezunlarının temizlik işlerine verildiğini ancak bu konuda henüz nasıl bir tasarruf yapılacağına dair karar verilmediğini ifade etti. Kaya, belediyenin ekonomik durumuyla ilgili aldıkları bilgilerin gerçek durumdan farklı olduğunu belirterek, toplam borcun 800 milyon TL olduğunu söyledi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı


Başkan Kaya, kadroda değişiklikler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Politize olmayan, işini hakkaniyetle yapanlarla işimiz yok. Onlara dokunmayacağız. Politize olanların yerine zaman içinde atamalar yapacağız" dedi.


A takımını tamamladıklarını da ifade eden Kaya, Murat Özçilingir'in başkan vekili, Celal Akaç ve Alparslan Özdemir'in başkan yardımcılığına getirildiğini ve Cüneyt Zorlu'nun hem başkan yardımcısı hem de Meclis grup başkanı ve meclis başkan vekili olduğunu belirtti. Kaya'nın olmadığı durumlarda belediyeye Özçilingir'in vekalet edeceğini ve meclise ise Cüneyt Zorlu'nun başkanlık edeceğini açıkladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU