AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarını sürdürmek için AK Parti Vakfıkebir, Şalpazarı, Beşikdüzü ve Tonya teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve birçok parti üyesi katıldı.

Whatsapp Image 2024 01 24 At 15.33.37
Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Vakfıkebir ziyaretinde yaptığı konuşmada, annesinin Vakfıkebirli olmasının kendisini de Vakfıkebirli yaptığını belirterek, 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı hedeflediğini ifade etti. Genç, aynı zamanda Ortahisar Belediye Başkanlığı döneminde Vakfıkebir'e hizmetlerde bulunduğunu ve bu hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Whatsapp Image 2024 01 24 At 15.33.37 (2)
Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ise Genç'in Vakfıkebir'e büyük hizmetler sunduğunu ve bu hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını ifade ederek, Genç'e destek sözü verdi.
Başkan Genç, Şalpazarı ve diğer ziyaretlerinde de aynı kararlılıkla hizmet sözü verirken, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde seçimlerden zaferle çıkacağını vurguladı. Ayrıca, Genç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde Trabzon'un daha da büyüyeceğini dile getirdi.

Whatsapp Image 2024 01 24 At 15.33.37 (1)
Seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlerde Genç'e yoğun destek ve sevgi gösterileriyle karşılanırken, Genç'in şampiyonluk hedefiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin seçim zaferine katkıda bulunma sözü verdiği de vurgulandı.

Whatsapp Image 2024 01 24 At 15.33.38
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT