Trabzon'un Küçük Dünyası: Turan Arslan ve Ahmet Kaya'nın Dostluğu Trabzon'un Küçük Dünyası: Turan Arslan ve Ahmet Kaya'nın Dostluğu

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ziyaretine devam ediyor. TESOB Başkanı Metin Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Genç, esnafın sorunlarına karşı çözüm odaklı yaklaşımını vurguladı.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 14.47.31 (3)

Genç, bugüne kadar TESOB ile uyumlu bir çalışma ortamı geliştirdiklerini belirtti ve Trabzon'un kalkınması ve zenginleşmesini temel amaçları olarak gördüklerini dile getirdi. Bu çerçevede, Ortahisar Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin şehri daha yaşanabilir hale getirdiğini ifade etti.

TESOB Başkanı Metin Kara ise, Genç'in ve belediyenin esnafa yönelik projelerini takdirle karşıladıklarını belirtti. Kara, birlikte hizmet etmek ve Trabzon'u daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Ayrıca, Genç'in pandemi döneminde esnafa yönelik çalışmalarını takdirle anımsattı.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 14.47.31 (2)

Genç, esnafın sorunlarını çözme konusundaki kararlılığını vurgulayarak, finansman gibi temel sıkıntıların çözümü için geçmişte olduğu gibi gelecekte de odanın ve belediyenin yanında olacağını belirtti. Başkan Genç, Trabzon'un yaşanabilir kılınması ve şehri daha güzelleştirmek için projelerin devam edeceğini ifade etti.

Son olarak, Genç, Trabzon'da kolektif hareket etme kültürünün önemine değindi ve birlikte hareket ederek şehrin sorunlarını çözmenin önemine vurgu yaptı. İstişareye ve ortak akla önem verdiğini belirten Genç, gelecek dönemde de bu anlayışı sürdüreceğini vurguladı.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT