31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen Trabzon Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'nda, Trabzon'un 18 ilçesinin adayları açıklandı.

Salim Salih Sarıalioğlu, bu toplantıda Of Belediye Başkanlığı için tekrar aday olarak gösterildi. Aday tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantıyla katılmasının yanı sıra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon Milletvekilleri ve Cumhur İttifakı'nın diğer temsilcileri de katıldı.

22A523C1 3853 4332 8796 Aa3Bb7D4C8E5

Salim Salih Sarıalioğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Of'un bugünü ve yarınının emin ellerde olduğunu belirterek, "Of'umuz için hep birlikte hazırız, kararlıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri, siz değerli halkımızın teveccühleriyle partimizin Of Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterildik. Of'un kalkınması, refahı ve geleceği için yola çıkmış bulunuyoruz." dedi.

Sarıalioğlu, son 10 yılda gerçekleştirdikleri yatırımlarla şehre değer kattıklarını, ancak daha fazla işleri olduğunu ifade ederek, "Of'umuza olan sevdamızla birlikte daha nice başarılar elde etmek dileğiyle, Cumhur İttifakı ile Of'un geleceği için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi

Ee304Fdd 3334 421E 8006 27C6F8E5Ac4F

Of Belediye Başkanı, gelecek nesillere hizmet etmek için Salih niyetle sağ Salim yola devam edeceklerini vurguladı. Başkan Sarıalioğlu, Of için, Oflular için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak