Saldırıyı kınayan ve Osman Beşel'e geçmiş olsun dileklerini ileten Mumcu ve diğer belediye başkanları, birlik ve dayanışma mesajları verdiler.

CHP'de Gençlik Kolları Kurultayı Öncesi Enes Turan Saral Adaylığını Açıkladı CHP'de Gençlik Kolları Kurultayı Öncesi Enes Turan Saral Adaylığını Açıkladı

AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'e yapılan çirkin saldırıyı kınadıklarını ve yanlarında olduklarını belirtti. Diğer belediye başkanları da aynı şekilde Beşel'in yanında olduklarını dile getirerek, saldırının kabul edilemez olduğunu vurguladılar.

Bu tür şiddet eylemlerinin demokratik süreçlere zarar verdiğini ve siyasi çatışmanın dışında çözümler aranması gerektiğini ifade eden AK Parti yetkilileri, Trabzon'un birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladılar. Saldırının ardından güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtilirken, siyasi aktörlerin de bu tür olaylara karşı net bir tavır sergilemeleri önemle vurgulandı.
 

Editör: Birol Sancak