Uzun yıllardır Southampton forması giyen ve şu anda Olympique Lyon'da kiralık olarak mücadele eden Duje Caleta-Car ile Trabzonspor arasında yapılan görüşmelerde önemli bir ilerleme kaydedildiği belirtiliyor. Southampton'un küme düşmesi ve küçülmeye gitmesiyle sezon başında Fransa'ya kiralanan Hırvat stoper için Trabzonspor'un temaslarını hızlandırdığı ifade ediliyor.
Nenad Bjelica'nın Trabzonspor'da Görmek İstediği Duje Caleta Car kimdir! -  Trabzon Haber, Trabzonspor Haberleri, Son dakika Trabzon Haberleri

Trabzonspor'da Başkanın Transferde 'İnanamayacağınız' Dediği Yıldız Trabzon'da: İmzayı Atacak! Trabzonspor'da Başkanın Transferde 'İnanamayacağınız' Dediği Yıldız Trabzon'da: İmzayı Atacak!

Öte yandan, İskoç ekibi Rangers ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan John Lundstram da bordo-mavililerin radarında. Trabzonspor, Borna Barisic'in ardından Rangers'ın ön libero ve merkez orta saha oyuncusu Lundstram için temaslarını sürdürüyor. İngiliz futbolcuyla olan anlaşma zemini arayan Trabzonspor, oyuncuyu İngiltere dışına çıkarmak için çaba harcıyor.

Rangers 3-1 RB Leipzig (agg 3-2): John Lundstram Strike, 59% OFF

Trabzonspor ayrıca, gelecek sezon için forvet hattında da güçlü bir isim arayışında. Bu doğrultuda, Portekiz ekibi Chaves'te forma giyen Hector Hernandez'i yakın takibe aldı. Forvet, sağ kanat ve sol kanatta oynayabilen İspanyol futbolcu, Trabzonspor'un radarında olan isimlerden biri olarak öne çıkıyor.
OM : Combien vaut désormais Duje Caleta-Car sur ce mercato ?

Bordo-mavililer, transfer çalışmalarını sezonun sona ermesiyle tamamlamayı hedefliyor ve oyuncuların kamp dönemine kadar hazır olmasını planlıyor. Bu kapsamda, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mady Camara, Georgios Masouras ve Salih Uçan gibi tecrübeli ve genç isimlerle görüşmeler devam ediyor. Orsic'in dönmesiyle birlikte takımın performansına olumlu etkisi olması bekleniyor.

Rangers fans 'love' John Lundstram as Ibrox hero sings club anthem after  Europa League triumph - Scottish Daily Express

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN