İstanbul'un farklı bölgelerinde ev, iş yeri, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Soylu, saha çalışmalarında büyük ilgiyle karşılanıyor.

D21C331A 2968 4Cd3 91Be F4Eeeb9Cda2C

Soylu, özellikle Şişli, Zeytinburnu, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarında vatandaşlarla bir araya gelerek onların görüşlerini dinliyor. İstanbul Büyükşehir ve ilçelerinde AK Parti'nin gösterdiği başarılı belediye başkan adaylarına vurgu yapan Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhur İttifakı ruhuna sadık kalarak sahadayız ve kazanacağız" mesajını veriyor.

İstanbul'da vatandaşların Süleyman Soylu'ya gösterdiği ilgi ve alakanın, devlete olan güvenin bir göstergesi olduğunu ifade eden Soylu, "Milletimiz vefalıdır, doğruyu yanlışı en iyi bilendir. 31 Mart yerel seçimlerinde milletimiz sandıkta son sözü söyleyecektir" diye konuştu.

Dc6Be932 0B3E 4C6F A1B6 1Fbf1B36A80F

Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi

Süleyman Soylu, İstanbul'daki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederek AK Parti'nin İstanbul'da başarılı bir sonuç elde etmesine katkı sağlamaya devam ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak