AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Mumcu, yapılan proje tanıtım törenlerinin Trabzon'da büyük bir heyecan ve coşku yarattığını ifade ederek, ilçelerde Belediye Başkan adaylarının ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç'in projelerini halkla paylaştığını belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Anneler Günü Kutlaması Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Anneler Günü Kutlaması

Mumcu, açıklamasında, ilçelerdeki tanıtım toplantılarının yoğun ilgi gördüğünü ve halkın projelere büyük destek verdiğini vurguladı. Belediye Başkan adaylarının başarılı sunumlarıyla yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri anlattıklarını dile getiren Mumcu, bu süreçte Trabzon'un heyecanlandığını ve Cumhur İttifakı olarak adayların projelerini gerçekleştirmek için destek olacaklarını belirtti.

Özellikle ulaşım, istihdam ve turizm gibi önemli başlıklarda birçok proje açıklandığını ifade eden Mumcu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'in 18 ilçeye yönelik yeni bir Trabzon vizyonu ortaya koyduğunu dile getirdi. Mumcu, bu vizyonun Trabzon için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı olarak adayların projelerini hayata geçirmek için güçlü bir destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Dr. Sezgin Mumcu, 31 Mart yerel seçimlerinde hizmet ve eser belediyeciliğine güçlü bir destek ile Trabzon'un altın çağını hep birlikte başlatacaklarını ifade ederek açıklamalarını sonlandırdı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN