Belediye Başkan adayları ile ortak programlar oluşturarak “AK Parti Belediyeciliğini şehrin her karışına nakşedeceğiz” diyen Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve ekibi, önceki dönem teşkilatlarının emeğine gereken değeri verdi.

İlk günden bugüne AK davamıza emek veren her bir mensubumuz başımızın tacıdır diyen Başkan Cihan, önceki dönemlerde ve mevcut il, ilçe yönetimlerindeki teşkilat mensupları ile buluşma programı organize etti.

GÖVDE GÖSTERİSİ

Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti MKYK Üyeleri Ayşe Sula Köseoğlu, Fatma Fidan Kara, Meryem Sürmen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ve tüm il ve ilçe teşkilatlarının tam kadro katıldığı “Dünden Bugüne Kadın Kolları Vefa Buluşması”nda AK Parti adeta gövde gösterisi yaptı.

AK PARTİLİLERE VEFA YAKIŞIR

Programa ev sahipliği yapan AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, “Partimiz vefa ilkesini her zaman en üst seviyede yaşatmıştır. Bizler bu çatı altında kocaman bir aileyiz. Aileler bir araya geldikçe, bir oldukça kuvvet doğar. Önceki dönemlerdeki ve yeni yönetimlerimiz olmak üzere 18 ilçemizi, Trabzon’umuzu buluşmaya davet ettik. Bu buluşma, Partimizin bilincinde olduğumuzun göstergesidir. Tüm mensuplarımızla burada olmak bizleri onore etti. Davetimize icabet eden tüm dava arkadaşlarıma ve önceki dönem başkanlarıma kendim ve yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak