Trabzonlu seçmenlere hitap eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir şekilde bir araya geldiğini ve ortak hedefin Trabzon'u daha da ileriye taşıma yolunda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın hedeflerine ulaştırmak olduğunu vurguladı. Mumcu, adaylarının şehir için vizyoner projelerle donatıldığını belirterek, seçimi kazanacaklarına olan inançlarını dile getirdi.

Cdf8Fe82 E5Ea 47B5 Bdf9 550919392F14

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik mesajını pekiştirdi. Mitingde 40 bin kişiyle buluşan Erdoğan, Trabzonlu seçmenlere hitaben yaptığı konuşmada, partisinin Trabzon'daki güçlü adaylarına ve projelerine vurgu yaparak, birlikte kazanacaklarına olan inancını dile getirdi. Yağmurlu ve soğuk havaya rağmen gösterilen yoğun ilgi, Cumhur İttifakı'nın Trabzon'da sağlam bir temele sahip olduğunu gösterdi.

35Bbb163 4B98 472C 9Fda 40A04F878022

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon ziyareti, sadece bir mitingle sınırlı kalmadı. Aynı zamanda AK Parti'nin yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını da gündeme getirdi. Trabzon'un AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın liderliğinde, halkımızın güçlü desteğiyle seçimlere hazırız. Geçtiğimiz günlerde belediye başkan adaylarımızın ve belediye meclis üyesi adayımızın listelerini yüksek seçim kurullarına teslim ettik. Sahada ilçe ilçe dolaşıp projelerimizi anlatıyor, halkımızdan destek alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Be1Fe57D Fa61 4C85 A5D3 Fc0A7Ab99167

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

Mahalli idareler seçimlerine doğru AK Parti, Trabzon'da güçlü bir şekilde sahaya iniyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ile Trabzon Milletvekilimiz ve Bayındırlık, İmar, Ulaşıma, Turizm Komisyonu Başkanımız Adil Karaismailoğlu, Trabzon Milletvekilimiz ve AK Parti Genel Başkan Yardımıcız Mustafa Şen, Trabzon Milletvekilimiz Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Milletvekilimiz Vehbi Koç beraberinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Av. Ahmet Metin Genç ile birlikte İlçe Başkanlarımız ile İlçe Belediye Başkan Adaylarımız adım adım programlar düzenleyerek sahanın her noktasında adaylarının arkasında duruyor.

15827C6C Af24 4C02 Ad60 B0Bbfdddde4F

İl Başkanı Mumcu, “Seçim öncesinde halkla buluşan temsilcilerimiz, projeleri ve vaatleri hakkında vatandaşlarımıza bilgi veriyor, Trabzon'un belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmek için kararlılıkla çalıştıklarını ifade ediyor. Bu birliktelik, AK davamızın Yeni Türkiye Yüzyılı Şehirleri inşa etme durumuna olan güçlü bağlılığını ve halkımızla birlikte hareket etme arzumuza verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK