TAKA Gazetesini ziyaret ederek, ‘Halkın yetkisine tabi olduk’ diyen Ekim, “Seçim sürecimiz başladı. Akçaabat’ta bir dönem daha hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

HER ZAMAN MAHALLERİMİZDEYİZ

Mahallerimize seçimden seçime gitmiyoruz. Hep vardık. Şimdi seçim için gidiyoruz. Vatandaşımızın da inşallah teveccühü olacak. Bunun için ekibimizle gayret ediyoruz. Geçmiş dönemde ekibimiz, milletvekillerimiz, bakanlarımız ile şehrimize güzel hizmet yaptık. 15 yıla yayılacak hizmeti 5 yıla yaydık ve güzel bir sonuç elde ettik. 

HIDIRNEBİ PLATOSU YAPILACAK

AK Parti Kadın Kolları: "Kanlı ellerini annelerin, çocukların üzerinden çek!" AK Parti Kadın Kolları: "Kanlı ellerini annelerin, çocukların üzerinden çek!"

Şehrin ana sorunlarını çözeceğimiz güzel bir dönem istiyoruz inşallah. Büyükşehir başkan adayımız Ahmet Metin Genç ile Hıdırnebi projemizi istişare ettik. Hıdırnebi’yi modern bir yayla haline getirme hedefimiz var. Yayla turizminin en üst noktada yapılacağı güzel bir plato yapacağız. Hazırlıklarımız bitti. Mülkiyet sorunu var. Mülkiyet sorunu da aşılınca uygulayacağız inşallah. 

ÖRNEK SAHİL OLACAK

Kültür merkezimiz 3 4 ay içerisinde bitecek. Sahil düzenlemeleri devam ediyor. Bunlar da Haziran ayına kadar bitmiş olacak. Yürüyüş ve bisiklet yoluna kapsamlı iş var. Orası da bir yıl kadar sürebilir. Kıyı koruma tahkimatları olacak. İlçemize örnek bir sahil kazandırmış olacağız. 

KUCAKLAŞTIK

2019 seçimlerinde cumhur ittifakının adayı olarak seçilerek göreve başladım. Diğer siyasi partileri ötekileştirmedim. Onları hep yanımıza çektik. Diyaloglarımız çok iyidir. Herhangi bir problemimiz yok. Adaylar ile de görüşüyoruz. Demokratik bir ortamdayız. Karşılıklı saygı, sevgi içerisinde seçimi tamamlayacağız. 
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT