Başkan Ekim, "Her birey bir engelli adayıdır ve engellilere karşı duyarlı olmak hepimizin sorumluluğundadır. Engelli vatandaşlarımız, fırsat verildiğinde elde ettikleri başarılarla hepimizi gururlandırıyor. Belediye olarak, engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak adımları atmaya devam ediyoruz" dedi.

Akçaabat'ta engelsiz parklar oluşturulduğunu ve engelli vatandaşların kullanımına sunulan çeşitli desteklerin sağlandığını belirten Başkan, engelli vatandaşların sosyal hayata katılımını artırmaya yönelik projelerin de devam ettiğini vurguladı.

Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı

Başkan Ekim, belediyenin engelli vatandaşlara yönelik olarak akülü ve tekerlekli sandalye gibi destekler sağladığını, ilerleyen dönemlerde de bu tür projelerin artarak devam edeceğini söyledi. Engelliler Haftası'nın, toplumdaki farkındalığı artırma ve engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltme konusunda önemli bir fırsat olduğunu belirten Başkan Ekim, tüm engelli vatandaşlara ve onların ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur dileklerinde bulundu.

Editör: Birol Sancak