Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen yarı olimpik yüzme havuzu projesi tamamlandı. Çevre düzenlemesi hızla devam eden tesis, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan ortak protokol kapsamında hizmete açılacak. Sporcular, öğrenciler, çocuklar ve yetişkinler için geniş kullanım alanı sunacak olan havuz, Akçaabat’ın spor altyapısına büyük katkı sağlayacak.

C5Fdff87 E208 4C0D 9278 37Afd8Fd58Af

Trabzonspor’un 10 Numara Arayışı Devam Ediyor: Almeida’dan Vazgeçildi, Gündeki İsim O!
Trabzonspor’un 10 Numara Arayışı Devam Ediyor: Almeida’dan Vazgeçildi, Gündeki İsim O!
İçeriği Görüntüle

Proje kapsamında son aşamaya gelinirken, çevre düzenleme çalışmaları da hızla devam ediyor. Tamamlandığında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalanan ortak işletme protokolü kapsamında hizmet verecek olan havuz, hem Akçaabat halkına hem de bölgeye büyük katkı sağlayacak.

E9603A8E 90D7 4082 98F0 C0E7C1Bbaf6F

Akçaabat’ın spor altyapısına önemli bir değer katacak bu yatırım, sadece Akçaabat Belediyesi’nin değil, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirildi.

A4E4371A 8678 439F 9Ca1 97A3Ca8E9191

Başkan Osman Nuri Ekim: “Söz verdik, sözümüzü tuttuk. Akçaabat’a değer katacak büyük bir yatırımı daha tamamladık.”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yüzme havuzunun tamamlanmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

42469C61 D4C8 4690 8095 D28278Ac0B8F

“Sözünü verdiğimiz projelerden birini daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Akçaabat’ımıza kazandırdığımız yarı olimpik yüzme havuzu, hem bölge halkının ihtiyacını karşılayacak hem de Trabzon’un spor altyapısına önemli katkı sağlayacak nitelikte bir tesistir.

22B7B526 14E4 4919 Ae68 48D58E8771F0

Bu tesis, sadece sporcu gençlerimizin değil, yüzme öğrenmek isteyen çocuklarımızın, kadınlarımızın, vatandaşlarımızın da kullanımına açık olacak. Aynı zamanda yüzme turnuvalarına ve bölgesel etkinliklere de ev sahipliği yapabilecek kapasitede.

Spor turizmi açısından da bu yatırım bölgemize yeni bir soluk katacaktır. Ulusal ve uluslararası organizasyonlar için bir çekim merkezi olacağına inanıyoruz.

Yüzme havuzumuzun Akçaabat’ımıza kazandırılmasında bizlere destek olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. ”

Kaynak: AKÇAABAT BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ