Başkan Ekim, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Okul'u ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ekim, çocukların bayramını kutladı ve 23 Nisan’ın önemine vurgu yaptı.

23 Nisan'ın Türk ve dünya çocukları için önemine değinen Başkan Ekim, çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirtti. Özel günde çocukların sevinçlerine ortak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Ekim, 23 Nisan'ın milli egemenliğin temellerinin atıldığı, ulusun kurtuluş mücadelesinin başladığı bir gün olduğunu söyledi.

Yeni Zigana Tüneli 1 Yaşında: Doğu Karadeniz'in Değişen Yüzü Yeni Zigana Tüneli 1 Yaşında: Doğu Karadeniz'in Değişen Yüzü

Başkan Ekim, çocukların güvenliği, mutluluğu ve eğitimi için çalışacaklarını taahhüt ederek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı ve sevgi dolu bir gün geçirmelerini diledi.

Konuşmasının ardından Başkan Ekim, okulun tüm sınıflarını ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti. Çocukların eğitimine destek olmayı amaçladıklarını belirten Ekim'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta da eşlik etti ve Başkan Ekim'in duyarlılığına teşekkür etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU