Erol Günaydın Kültür Merkezi'nde yapılacak kongreye herkesi davet eden Başkan Kalkışım, "İlk yılımızda çok yaklaştığımız 2. Lig hedefi için tüm camianın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Sebat’ta Hedef Bitmez

Teknik direktör olarak yeniden Adem Çak ile devam etme kararlarının son derece isabetli olduğuna inandığını belirten Kalkışım, "Hocamıza bu kez daha da güçlü bir kadro vereceğiz. Ayrıca ilk yılımızda yaptığımız hatalardan herkes kendi adına gerekli dersleri çıkardı. Önce hayırlısıyla şu kongreyi halledelim, sonra da transfer çalışmalarına ağırlık verip Sebat'ımızı 2. Lige taşıyacak bir kadro oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Genel kurulda kulübün gelecek sezon hedefleri ve planları şekillendirilecek. Başkan Kalkışım ve yönetim, güçlü bir kadro ile yeni sezona başlayarak Akçaabat Sebat Gençlik’i 2. Lig'e taşımayı hedefliyor. Camiadan ve taraftarlardan gelecek destekle birlikte, kulübün başarıya ulaşması için çalışmalara devam edilecek.

Tüm Akçaabat Sebat Gençlik camiasına ve taraftarlarına, genel kurulun hayırlı olmasını diliyor ve yeni sezonda başarılar temenni ediyoruz.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN