Sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak tepkilerini dile getiren Bordo-Mavili kulüp, özel bir video yayımladı. Videoda, Trabzon şehrinin tarihi geçmişi vurgulanarak, Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu ve Mustafa Kemal Atatürk'ün üç kez ziyaret ettiği bir şehir olduğuna dikkat çekildi. Ayrıca, Trabzon insanının karakteristik özelliklerinden bahsedilerek, mertlik, çalışkanlık, inatçılık gibi özelliklere vurgu yapıldı.

Trabzonspor Transfer Arenasında Hareketli Günler: Orta Saha ve Stoper İçin Hedefler Belirlendi Trabzonspor Transfer Arenasında Hareketli Günler: Orta Saha ve Stoper İçin Hedefler Belirlendi

Mazlum Kiper'in seslendirdiği videoda, Trabzon insanının özgürlük ve vatanseverlik değerlerine vurgu yapılarak, "30 milyonla övündüğünüz yerde 85 milyonun saygı duyduğu çınardır burası!" denildi. Ayrıca, Trabzonspor'un, kirli ağızlara alınmayacak bir kulüp olduğu vurgulanarak, "Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. 'Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran namerttir'" ifadeleriyle sert bir tepki gösterildi.

Trabzonspor'un bu sert cevabı, camianın onurunu ve gururunu koruma kararlılığını gösterdiği gibi, Ali Koç'un ifadelerine karşı keskin bir duruş sergilediğini de ortaya koydu.

Editör: Birol Sancak