Aslen Trabzon’un Akçaabat ilçesinden olan ve bir süredir Almanya’da ikamet eden Ahmet Çakıroğlu, 30 Haziran tarihinde Almanya’da motosiklet kazası geçirdi. Talihsiz kazada ağır yaralanan Çakıroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza haberi ailesi başta olmak üzere memleketi Trabzon ve çevresinde büyük üzüntüyle karşılandı.
Cenazesi bu akşam Trabzon’a getirilecek
Ahmet Çakıroğlu’nun cenazesi, Almanya’daki resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından 10 gün sonra bu akşam saatlerinde Trabzon’a ulaştırılacak. Ailesi ve yakınları tarafından karşılanacak cenaze, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Çakıroğlu’nun naaşı, Akçaabat ilçesine bağlı Çukurca Mahallesi’nde bulunan aile mezarlığına defnedilecek.
Cenaze töreni Çukurca Camii’nde yapılacak
Cenaze töreni 9 Temmuz Çarşamba günü (yarın) Akçaabat Çukurca Camii’nde, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından gerçekleştirilecek. Ahmet Çakıroğlu’nun ailesi, taziyeleri burada kabul edecek. Almanya’daki yaşamını geride bırakarak ebediyete uğurlanacak olan Çakıroğlu’nun vefatı, gurbetçi camiasında da derin bir üzüntü yarattı.