Genç kadın Kader Ö.'nün yaşadığı evin önünde gerçeklen olayda, Emre Ö., Kader Ö.'yü saçından çekerek ara sokaktaki iki aracın arasına sürükledi ve ciddi şekilde darp etti. Koca, "Seni öldüreceğim" tehditleri savurdu.

Olay daha da dehşet verici hale geldiğinde, Emre Ö., yanında getirdiği bir ses fişeğini genç kadının göğsüne yerleştirdi. Ardından içki şişesini kırarak cam parçalarıyla Kader Ö.'nün kollarına ve bacaklarına kesikler attı ve dehşet dolu bir şekilde "Seni Bergen gibi yapacağım" dedi.

Ancak genç kadın, cani kocadan kaçmayı başardı ve yoldan geçen araçları durdurarak yardım istedi. Sürücülerin ihbarı üzerine hastaneye kaldırılan Kader Ö., eşinden şikayetçi oldu. Emre Ö. ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucu tutuklandı.

Emre Ö., yaşanan olayı şu şekilde savundu: "Kader'le telefonda tartıştık. Bunun üzerine eşinin yaşadığı eve gittim. Araç içinde konuştuk. Cam kırıklarını toplamak için elini gömleğinin içine soktuğunda elinde ve üzerinde kesik olup olmadığını anlamak için Kader Ö'nün eşofmanını çıkardım. Kader'e herhangi bir eylemde bulunmadım. Teslim ettiği ses fişeği araç torpidosundaydı. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum."

Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar

Emre Ö. hakkındaki ceza talebi ise 41 yıl hapis cezası olarak belirlendi.
Başsavcılık, Emre Ö. hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'Hakaret' suçlarından 23 yıla kadar, 'Nitelikli cinsel saldırı' suçundan ise 18 yıldan az olmamak şartlı hapis istemiyle iddianame hazırladı. İddianamedeki Adli Tıp Kurumu raporunda, Kader Ö'nün vücudunda kesikler ve darp izlerine rastlandığı kaydedildi.
KAYNAK/SABAH 

Editör: Ayşe Sancak