Sonrasında CHP’den Beşikdüzü belediye başkan adayı oldu ve seçimi kazandı. Hayırlı olsun. Cahit Erdem, belediye başkanı olduktan sonra çok değişti. Eski Cahit Erdem’i mumla arar olduk.

Demek ki çok büyük makam hırsı varmış. Bir konu sormak için telefonla defalarca aramamıza rağmen ulaşamadık. ‘Belediye başkanıdır. Yoğunluğu vardır. Dönüş yapar’ diyerek bekledik. Telefonlarımıza dönüş de yapmadı. Demek ki makam bir insanı bu kadar değiştiriyor. Sağlık olsun.

ODA VE BORSA BAŞKANLARINA YEŞİL PASAPORT

TOBB genel kurula katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 365 oda ve borsa başkanı için yeşil pasaport müjdesi verdi. İş dünyası temsilcileri bir süredir vize sorunun çözümü için çağrı yapıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Ekonomiye ilişkin değerlendirmede orta vadeli program ve 12 kalkınma planı ile gelecek 5 yıla ait yol haritamızı belirledik son 11 aydır bu yol haritasını harfiyen uyguluyoruz. Ülkemizi risk primi giderek düşüyor bu düşüş sayesinde iş dünyamızın dış finansmana erişim koşullarda iyileşiyor. Bütçedeki yatırım ödeneklerini gıda, tarım, dijital dönüşüm gibi öncelikle alanlara yönlendireceğiz ayrıca yapısal reformları hızlandırıyoruz’ ifadelerini kullandı.

ARAKLI TÜNELİ DE NASİBİNİ ALDI

Karayolları trafik kanunları hükümlerinde bilinçsizce uygulanan hız limitlerinden Araklı tüneli de nasibini aldı. Araklı tüneline kamera sistemi kurularak 80 kilometre hız tahdidi uygulanıyor. Tünel içerisinden 80 kilometre hız sınırını aşan araçlara cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

RENGİMİZ BORDO MAVİ

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, öğrencileri sevindirmeye devam ediyor. Bordo mavi sevdası ile bilinen Erbaşaran, öğrencilerin isteği olan Trabzonspor formalarını bizzat takdim etti. Erbaşaran “Öğrencilerimizi sevindirmeye devam ediyoruz. Bizim rengimiz de sevdamız da bordo mavi” dedi.

TSGİAD MAKAMDA

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş insanları Derneği Trabzon Şube Başkanı Aziz Baş, yönetim kurulu ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Genç’e ‘Hayırlı olsun’ temennilerini ileten Baş, TSGİA olarak belediyenin her zaman yanında olduğunu ifade etti. Baş, “İş insanları ve dernek olarak şehrimizin gelişip güzelleşmesi için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

MUHTARA BÜYÜK ARABA ŞART

Trabzon’un Ortahisar ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, kendisini garibanlara adadı. Mahalledeki ihtiyaç sahibi aileleri asla unutmaz. Her an bir eli üstündedir. Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar da çok mutludur. Sert’in geçen gün bir Doğu ve Güneydoğu ziyareti oldu. Trabzon’dan gitti, Diyarbakır, Mardin gezdi geldi. Seyahatinde kendisine ait hafif ticari aracı kullandı ama değim yerindeyse araç Sert’e yetmedi. Dönüşte mahalledeki ihtiyaç sahibi aileler için peynir, yumurta, tereyağı ve kıyafetle geri döndü. Aldıkları araca sığmadı üstüne bağladı.

Trabzon’dan Güncel Haberler Trabzon’dan Güncel Haberler

MERTCAN BU KADAR RAHATSIZ OLMA

Mertcan Atik isminde CHP Of ilçe başkanlığı grubunu yöneten bir isim var. Kendisini şahsen tanımayız. Partinin haberlerini gruba geçer. Zaman zaman güzel haberler geçtiği gibi bazen de gereksiz haberleri gruba atar. Kendisini Cuma günleri namaz saatinde haber geçmemesi konusunda daha önce bir kez uyarmıştık. Bu uyarımız için de teşekkür aldık. Dün yine çay fiyatıyla ilgili önemli bir haberi tam Cuma namazı kılındığı esnada gruptan servis etti. Bu konuda yine uyarımızı yapınca da gruptan bizi çıkardı. Mert daha gençsin. Uyarılardan bu kadar rahatsız olma. Parti teşkilatının bundan eminiz ki haberi yoktur. Olsa Mert’i onlar da uyarır. Saatlere dikkat lütfen.

Editör: Birol Sancak