Yılbaşından itibaren mide ve bağırsaklarında uyuşturucu kapsülleri taşıyan 7 kişi yakalandı Yılbaşından itibaren mide ve bağırsaklarında uyuşturucu kapsülleri taşıyan 7 kişi yakalandı

Sizlere ve Araklı halkına minnettarım. Nasip olursa borcumu çok çalışarak ve hizmet ederek ödeyeceğim. 50 mahallemizin 50’siyle de köklere dayanan dostluğum ve arkadaşlığım var. Bundan dolayı kendimi çok şanslı ve gururlu hissediyorum. Rabbim bu dostlukları arttırarak devam ettirmeyi nasip eder inşallah. 50 mahallemize eşit uzaklıkta bir arkadaşınızım. Hizmet noktasında 50 mahalleye eşit hizmet yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

"Turizm Önemli"

Başkan Çebi, Araklı’nın turizm potansiyeline dikkat çekerek, "Araklı ilçemiz doğasıyla, havasıyla, suyuyla, konumuyla çok güzel, çok yaşanabilir, Trabzon’umuzun en stratejik ilçesidir. Araklı ilçesi, tarihi İpek Yolu üzerinde yeşili ve doğasıyla çok değerli bir ilçe. İlçemize çok hizmetler yapıldı. Fakat hızlı büyümesi ihtiyaç ve isteklerin hızlı artması ile halkımızın ihtiyaçları hala karşılanmış değildir. Eskiden bütün aile bir evde yaşardı. Tek ev, tek araç, tek bahçe herkese yeterdi. Oysa şimdi bütün aileler ayrı, her ailenin istek ve ihtiyaçları farklı. Tüm bu nedenlerle ilçemizin gelir kaynaklarını artırıp işsizliği azaltmak ve istihdamı artırmak zorundayız. Araklı’mızın en büyük sorunlarından biri istihdam ve işsizlik sorunudur” ifadelerini kullandı.

"Ulaştırma Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu'na Teşekkür"

Araklı Bayburt yolunun yapımına da değinen Başkan Çebi, “İşsizlik kadar gurbet de çok önemli bir sorundur. Gurbetin acısı büyüktür. Tüm bu nedenlerle işsizliği azaltan, istihdamı artıran projelere çok ama çok önem veriyoruz. Tüm hazırladığımız projelerde bunu görebilirsiniz. Farzımız Araklı Bayburt yoludur. Hamdolsun yol yapımı tüm hızıyla devam etmektedir. Bu konuda verdiği desteklerden dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Sözümüz tekstil kent ve organize sanayi sitedir. Bu konuda çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Trabzon milletvekillerimize, sayın valimize, il başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bu kapsamda AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Şen ilçemizi ziyaret etti” dedi.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak