Arsin Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Kemal Atar ve Başkan Yardımcısı Hakan Şengül, Ak Parti yöneticilerine balıkçı barınakları ve çevre düzenlemesi projesi hakkında bir brifing sundular.
İbrahim Küçük, aldıkları bilgiler doğrultusunda balıkçılara hitaben yaptığı açıklamada, "Biz de sizin bu büyük sorununuzu bilenlerdeniz. Mağdur edildiğiniz ise açıkça ortadadır. Geçmişte ise yapımına başlanan barınakların projeye rağmen yıkılması doğru değildir. En yakın zamanda ideal ölçülerde ve projeye layık barınakları ve çevre düzenlemesi hayata geçecektir. İvedilikle bunun sözünü sizlere veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk


Paşa Kozoğlu ve İbrahim Küçük, balıkçılara destek sözü vererek, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Balıkçılar da yapılan görüşmelerden memnuniyetlerini dile getirerek, çözümün en kısa sürede hayata geçirilmesini beklediklerini ifade ettiler.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU