Standı ziyaret edenler, Arsin'in yemyeşil yaylaları, eşsiz manzaraları ve tarih kokan eserleri hakkında bilgiler edindi. Ayrıca, Arsin'in coğrafi işaretli ürünü Foşa Fındığının tadına  bakma imkanı buldu.

"ARSİN'E OLAN İLGİNİN DAHA DA ARTACAĞINA İNANIYORUZ "

Acısu’da 29. Bahar şenliği muhteşem geçti. Şehit annesi yılın annesi seçildi Acısu’da 29. Bahar şenliği muhteşem geçti. Şehit annesi yılın annesi seçildi

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, yaptığı açıklamada, "Trabzon Tanıtım Günleri'ne katılarak ilçemizin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini Ankaralılara tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Standımıza gösterilen ilgiden dolayı da çok memnunuz. Düzenlenen bu program sayesinde Arsin'e olan ilginin daha da artacağına inanıyoruz" dedi.

"ARSİN'İMİZİ TURİZM CENNETİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ  "

Arsin'in turizm alanında potansiyelinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Başkan Bilgin, " İlçemizin keşfedilmemiş bir doğal güzelliği var, biz turizm alanında gerçekleştireceğimiz çalışmalarımız ile Arsin'imizi Türkiye'de ve hatta dünyada tanınan bir konuma getireceğiz. Arsin'imizi turizm cennetine dönüştüreceğiz."dedi.

Standı ziyaret eden vatandaşlar da Arsin'e hayran kaldıklarını ve en kısa sürede ilçeyi ziyaret etmek istediklerini ifade ettiler.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak