İLÇEMİZ SANKİ MUHALEFETTE

Ayvaz, açıklamasında Akçaabat’ın eksiklikleri olduğunu kaydetti. Ayvaz, açıklamasında “yürüdüğümüz bu yolda gençliğimize dokunan olumsuz durumlara dur diyebilmek adına yönetime gelmek ve ilçemizi geleceğe hazırlamak istiyoruz. Çok heyecanlı ve kutsal bir sürece girdik. Akçaabat hükümet partisinde olmasına rağmen maalesef muhalefete verilmiş gibi yatırımda eksiklikler var. Akçaabat, artık vatandaşların gelmek istemediği bir alana dönüşmeye başladı. Belediyemiz, misafirlerini ağırlayacak bir altyapıyı hazırlamadığı için öne çıktı bu durum.” İfadelerine yer verdi. 

AKÇAABAT EŞSİZ BİR MANZARAYA SAHİP

Başkan Ahmet Kaya'nın İlgisi: Engelli Öğrenciye Ulaşım Sağlandı Başkan Ahmet Kaya'nın İlgisi: Engelli Öğrenciye Ulaşım Sağlandı

“Biz Akçaabat’a şöyle bakıyorum: Doğu Karadeniz Bölgesinde öncelikle Trabzon’un soluklanabilecek olduğu bir arka bahçesi. Böyle bir bölge. Eşsiz bir manzaraya sahibiz. Bunu izlemek isteyen çok vatandaşımız var.” Diyen Ayvaz, şöyle devam etti: “vatandaşlarımız keyifle vakit geçirecekleri bir yer arıyor. Akçaabat buna çok uygun. Doğu Karadeniz’in bahçesidir Akçaabat, çiftçisidir. Biz kültür, turizm ve tarım olarak ciddi bir potansiyele sahibiz. Bunları değerlendiremiyoruz. Karadeniz sahil yolu ile bu uluslar arası trafik ile kadınlarımızın, çiftçilerimizin ürettiği mahsulleri buluşturacağız. Ürünlerini satabilme fırsatını tanıdığımız da bu Akçaabat’a can suyu olacak.” 

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Başkan Adayı Ayvaz, şunları kaydetti: “Biz Akçaabat’ın Karadeniz Sahil Yolu ile buluşmasını önemsiyoruz. Amacımız ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek. Konforlu kadınlar pazarı gibi, mahsulün pazarlanabileceği oluşturup hem köfte yiyecekleri hem de alışveriş yapacakları uğrak bir nokta oluşturmak. Otopark sorunu çözmek.  Bunlar ilçemize ciddi değer katacak. Akçaabat’ın Hıdırnebi Yaylası var. Deniz, göl ve doğaya sahip. Ciddi bir potansiyele sahip. Kış aylarında uyku haline geçen Akçaabat kayak merkezi ile insanların çok ciddi rağbet göstereceği merkez haline gelecek. Yatırımcıları Akçaabat’a çekeceğiz. Elimizdeki tüm imkanları seferber edeceğiz. Teleferik projesi var. Akçaabat’ın teleferiği eşsiz olacaktır.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN