TAKA Gazetesini ziyaret eden BTP Belediye Başkan adayı Salih Terzi, önemli tespitlerde bulundu.

Salih Terzi, ziyareti sırasında şunları söyledi: "BTP'nin genel başkan yardımcısı ve Yeni Mesaj Gazetesi'nin Genel Müdürüyüm. Siyasette deneyim sahibiyim. Dededen Beşikdüzülü olarak ilçeme hizmet etmek istedim. Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Baş'ın talimatları ve önermesiyle Beşikdüzü adayı oldum ve çalışmalara başladık. Acısıyla sevinciyle Beşikdüzü halkı ile birlikteyim."

Beşikdüzü ilçesinde yapılması gereken birçok iş olduğunu ifade eden Terzi, ilçede beş yıl boyunca doğru dürüst hizmet yapılamadığını vurgulayarak, "Beşikdüzü'nde yapılacak olan çok iş var. İlçede 5 yıl doğru dürüst hizmet yapılamadı. Çünkü belediyenin geliri ile gideri denkti, bazen de açık verdi. Beşikdüzü'nde önemli projeleri hayata geçireceğiz. Konferans salonu, sinema salonu gibi kültürel alanları oluşturacağız. Ayrıca parklar ve yeşil alanlar konusuna da özel önem vereceğiz. Asfalt ve betonsuz köy bırakmayacağız. Beşikdüzü'nün canlılığını yeniden kazandıracağız." dedi.

Terzi ayrıca, Beşikdüzülü hanımlar için sosyal mekanlar kuracaklarını ve ilçenin geçmişteki canlılığına kavuşması için çalışacaklarını belirtti.

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak