1461 Trabzon, Serik Belediyespor'u 2-0 Mağlup Etti. Lacivert-Kırmızılılar Mutlak 3 Puanla Sahadan Galip Ayrıldı 1461 Trabzon, Serik Belediyespor'u 2-0 Mağlup Etti. Lacivert-Kırmızılılar Mutlak 3 Puanla Sahadan Galip Ayrıldı

Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaştığı belirtilen yıldız oyuncu, uzun süredir sakatlığından ötürü Antalyaspor ve Manisa FK maçlarında görev alamamıştı. Ancak Galatasaray maçında sahada olmayı çok istediğini teknik direktör Abdullah Avcı'ya ileten Bakasetas, son kez Trabzonspor formasını giyecek.

Anastasios Bakasetas Depophotos 1928287
Taraftarlarının çok sevdiği Bakasetas'ın ayrılacak olması Bordo-Mavili taraftarları oldukça üzüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bakasetas'tan bonservis geliri elde etmeyi planlayan Trabzonspor'un, Panathinaikos ile 1 Milyon 200 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı konuşuluyor.

Trabzonspor Bakasetas Trezeguet Aa 1983663
Yunan yıldızın, bu akşam oynanacak olan Galatasaray maçında forma giymesi halinde, Trabzonspor taraftarlarının ona veda tezahüratları yapması bekleniyor. Bakasetas, iki sezon önce yaşanan şampiyonlukta gösterdiği performansla büyük bir rol oynamış ve taraftarların gönlünde taht kurmuştu.
TAKA/AYŞE SANCAK 

385X218 Bakasetasa Izin Yok 1668365450435

Editör: Ayşe Sancak