Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, seçim teşekkür çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Programa, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Üsküdar eski Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Başkanvekili Atilla Ataman, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç ve birçok vatandaş katıldı.

Başkan Genç, burada yaptığı konuşmada Ağasarlı hemşerilerinin kendilerini her zaman güzel karşıladığını ve bölgeye duydukları sevginin partilerinin kuruluşundan beri devam ettiğini ifade etti. Genç, "Kıymetli Ağasarlı hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. Önemli bir süreci geride bıraktık. Halkımızdan güç, kudret istedik.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak bizleri takdir eden Cumhurbaşkanımıza bir söz verdim. Yarından itibaren Trabzon’da gece gündüz demeden çalışacağız ve bu süreci derece yaparak tamamlayarak size getireceğiz demiştim. Hamdolsun nasip oldu ve Trabzon’umuz, büyükşehirler sıralamasında birinci oldu" şeklinde konuştu.

Ağasar'ın verdikleri desteğin kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Genç, bundan sonra da bu desteğin karşılığını vermeyi Allah'a nasip etmesi temennisinde bulundu. Konuşmasında Şalpazarı'nın sorunlarına da değinen Genç, hizmetlerine devam edeceklerini ve bütün Şalpazarlıların hizmetinde olacaklarını vurguladı.

Başkan Genç, ziyaretin ardından Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı, ilçe belediye başkanlığını ve MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN