1461 Trabzon, Vanspor’u devirip rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek istiyor 1461 Trabzon, Vanspor’u devirip rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek istiyor

Doğan, camianın dikkatini çekmek istediği iki önemli projeden bahsederek, özellikle "Kartal projesi"nin satın alımıyla ilgili son imzaların atıldığını açıkladı. Bu vesileyle, Trabzonspor'un bu mülkü 29 yıl önce Cumhurbaşkanı'nın İBB Başkanlığı döneminde, değerli Bakan Faruk Bey'in destekleriyle aldığını belirtti. Doğan, bu açıklamasıyla, 29 yıl içinde Trabzonspor'un devletten herhangi bir mülk almadığını vurgulayarak, "Trabzonspor'un bu anlamda aldığı bir destek yoktur. Çok net şekilde söylüyorum." dedi.
Başkan Doğan, İstanbul kulüplerinin iddia ettiği gibi Trabzonspor'un devlet tarafından ayrıcalıklı bir şekilde desteklenmediğini dile getirerek, özellikle İstanbul kulüplerinin devlet destekli arsa ve araziler aldığını hatırlattı. Bu durumun, kamuoyunda haklı bir tepkiye neden olduğunu belirten Doğan, adalet ve eşitlik talebinin önemine vurgu yaptı. Trabzonspor'un, herhangi bir ayrıcalık ya da destek olmaksızın, kendi çabalarıyla başarıya ulaşmaya çalıştığını ve bununla gurur duyduğunu ifade etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN