Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada, “ Bizim halkımız feraset sahibidir. Onların verdiği kararı doğru okumak gerekiyor. Onların taleplerini doğru anlamak ve tüm kesimleri kucaklamak lazım. Seçime katılan aday kardeşlerimize, meclis üyesi kardeşlerimize teşekkür etmemiz gerekiyor. Diğer partilerden seçilen meclis üyesi kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bundan sonra da daha çok çalışmalıyız. Of’a sözümüz var, yapacak çok imiz var, hedefi için çalışacağız. Başladığımız projeleri bitirmeye sözünü verdiğimiz projeleri başlamak istiyoruz. Birlik beraberlik içinde Of’umuzun hak ettiği projelere kavuşturacağız. Çalışma arkadaşlarımızla yorulduk ama iyi netice elde ettik. Bu süreçte kırdıklarımız olmuşsa hak helalliklerini istiyorum. Ben hakkım varsa helal ediyorum. Birlikteliğimiz beş yıl boyunca devam etmeni diliyorum. Teşkilatlarla bağımızı koparmayacağız. Hepinize başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Oflu hemşerilerimize seçime katılımı ve teveccühlerinden teşekkür ediyorum. Rabbim ayaklarınıza taş değdirmesin.” dedi.
Of (2)-10

PARTİ OLARAK TEŞKİLAT OLARAK GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu da Of halkına teşekkür ederek düşen oyları bundan sonra tekrar yukarılara çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Sarıalioğlu bir soru üzerine, “Aşkla çalışan yorulmaz sözüne inanan birisi olarak, Of aşığı bir kardeşiniz olarak Of için ne kadar çalışsak azdır. Of’a karşı görevimizi yapmış olmayız. Durmak yok çalışmaya devam.” diye cevapladı. Halkın tepkisinin nedenleri noktasında Başkan Sarıalioğlu; “En büyük neden tencere, geçim sıkıntısı, mental yorgunluk. Halktan uzaklaşmak, gıda artışı, enflasyon gibi nedenler halkın verdiği en önemli tepki nedenlerindendir. Biz bu mesajı aldık. Parti olarak teşkilat olarak gereğini yapacağız.” dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU