Trabzon’da Yeni Dönem Başlıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon’da valilik görevinde değişikliğe gidildi. Mevcut Vali Aziz Yıldırım, Mülkiye Başmüfettişi olarak atanırken, Kilis Valisi Tahir Şahin, Trabzon’un yeni valisi oldu. Kararın ardından Trabzon’daki yerel yöneticiler de yeni döneme ilişkin mesajlarını kamuoyu ile paylaştı.
Başkan Genç’ten Tebrik ve Teşekkür

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yayımladığı mesajda hem yeni atanan Vali Tahir Şahin’e hem de görev süresi sona eren Vali Aziz Yıldırım’a yönelik şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Trabzon Valisi olarak atanan Kilis Valisi Sayın Tahir Şahin’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a şehrimizdeki hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor, yeni vazifelerinde muvaffakiyetler diliyorum.”
Ortahisar Belediye Başkanı Kaya’dan Başarı Dileği

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya da değişim sonrası yayımladığı açıklamada her iki vali için iyi dileklerini iletti:
“Trabzon Valisi olarak atanan Sayın Tahir Şahin’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a Trabzon’umuza hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”
Aziz Yıldırım’dan Sonra Görevi Tahir Şahin Devraldı

Daha önce Kilis’te görev yapan ve yeni kararla Trabzon’a atanan Vali Tahir Şahin, kamu yönetimindeki tecrübesiyle tanınıyor. Trabzon’da yeni bir yönetim dönemine adım atılırken, Aziz Yıldırım’ın valilik sürecinde yürüttüğü çalışmalar da kamuoyunca takdirle karşılandı.
Trabzon, yeni valisiyle birlikte idari yönetimde taze bir başlangıca hazırlanıyor. Yerel yöneticilerin tebrik ve teşekkür mesajları, şehirdeki kurumsal uyumun devam ettiğini gösteriyor. Yeni Vali Tahir Şahin’in Trabzon’daki görev süresinin, şehir için hayırlı gelişmelere vesile olması bekleniyor.




