Trabzonspor ile oynanacak final maçının şenlik havasında geçeceğine inandığını belirten Arat, "Bizim biletlerimiz 4 dakikada bitti. Takımımız ve seyircimiz maça hazır. Kazanmak istiyoruz. Umarım bir sakatlık olmaz. Bu 3 maç bizim için çok kritik. Bu 3 maçtan sonra başka şeyler için konuşabiliriz" şeklinde konuştu.
Ziraat Türkiye Kupası finali 2024 ne zaman oynanacak? ZTK Beşiktaş -  Trabzonspor maçı nerede, hangi statta? İşte, TFF final için programı  belirledi- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Teknik direktör arayışlarıyla ilgili ise Arat, "Herkesle devamlı görüşüyoruz. 3 maçtan sonra bunu paylaşacağız. Bu gizli bir şey değil. Beşiktaş için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Şu an hedefimiz ligdeki maçlar ve kupa finali. İlk bu hedefimizi başaralım sonra kararlarımız daha sağlıklı olabilir. Avrupa kupalarına katılan bir Beşiktaş'ın gücü daha farklı konumda olur. Her türlü alternatifi de değerlendireceğiz. Teknik direktör kararını Beşiktaş yönetimi verecek. Kupa maçından sonra 1 maçımız daha var. Ligi bitirmeden bir karar vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Trabzonspor derbisinin ardından usta isimden oynanan oyuna  eleştiri: Kimse maçın patronu olamadı!Süper Lig

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Beşiktaş cephesinden gelen bu açıklamalar, taraftarları heyecanlandırırken, Trabzonspor ile oynanacak final maçına olan ilgiyi artırdı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN