SkyBridge Capital'ın kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin'in fiyatı için dikkat çeken bir tahminde bulundu. Scaramucci, Bitcoin'in gelecek yıl 170 bin doları aşabileceğini iddia ediyor. Bu tahmin, Bitcoin'in geçen hafta ABD borsalarında spot Bitcoin ETF'lerinin işlem görmeye başlaması sonrasında 49 bin doları aşmasıyla gündeme geldi. Ancak daha sonra fiyat 42 bin dolar seviyelerine geriledi.

Scaramucci, Bloomberg'e verdiği röportajda, Bitcoin'in fiyatının yeni listelenen borsa fonlarına olan talep ve nisan ayındaki yarılanma etkisiyle 2025 yılında 170 bin doları aşabileceğini belirtti. Ayrıca, Davos'ta yaptığı bir açıklamada da, "Bitcoin yarıya indirildiğinde ve fiyatı 45 bin dolar seviyesindeyse, önümüzdeki 18 ay içinde bu fiyatın dört katına çıkmasını bekleyebiliriz." şeklinde konuştu.

Geçen hafta yaşanan gelişmeler, kripto para piyasasında büyük bir ilgi uyandırdı ve yatırımcılar Bitcoin'in geleceği hakkında daha fazla meraklanmaya başladı. Scaramucci'nin bu iddialı tahmini, kripto para dünyasındaki beklentileri şekillendirebilir. Ancak her zaman unutulmamalıdır ki yatırım yapmadan önce dikkatli ve bilinçli bir şekilde hareket etmek önemlidir.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT