Tüm Giresun Kültür Turizm Ekonomik Kalkınma ile Gelişmeleri Uygulama ve Destekleme Dernegi üçüncü olağan kongresini yaptı. Tek ada'yla gidilen listede Mehmet Uzun yeniden başkan seçildi. Dernekten yeniden kendisine görev verilen Mehmet Uzun,  seçmelere, dernek üyelerine çok teşekkür ettiğini ifade etti.

"7 YILDIR YAPILAMAYANLARI YAPTIK"

Dernek Başkanı Mehmet Uzun binada yaptığı konuşmada; "7 yıldır Giresun'da dernek olarak yapılamayanları yaptık. Giresun'umuzu hem il içinde hem il dışında elimizden geldiğince tanıtmaya çalıştık. Bu vesile ile birinci ve ikinci İzmir-Giresun Tanıtım Günleri'ni İzmir Karşıyaka, Bostanlı Pazar yerinde çok büyük katılımlarla yaptık. Ayrıca Giresun merkez, Bulancak Tirebolu'da tanıtım etkinliklerimiz oldu. Bir çok ihtiyaç sahibine yardımcı olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Ekonomisi iyi olmayan öğrencilerimize de yardımcı olduk. Pandemi bittikten sonra icraatlarımıza kaldığımız yerden daha fazla yoğunlukla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

LİSTEDE YERELDE TANINAN İSİMLERDE VAR

Derneğin kadrosundan Giresun yer elinde tanınan basın ve siyasetin isimleri de var. Mehmet Uzun ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kostakoğlu yönetimindeki yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu: Sayman Murat Ümit Uzun, yardımcısı Mehmet Yavuz, asil üyeler Tülin Şenel, Aslı Işık Sağlam, Eyüp Çiftçi İsmail Uzun, genel sekreter Üzeyir Öztürk. Yönetim yedek liste; Ali Alemdaroğlu, Yüksel Özdemir, Muhittin Oğuztürk, Selami Aksoy, Merve Uzun, Hasan Seyis, Ahmet Topatan, Ercan Ayhan. Denetim asil listede; İsa Dizdar, Ali Karakaş, Murathan Karakaş. Denetim yedek listede ise Feride Işık,

Fatma Karakaş, Ali Uzun yer aldı.

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim