‘MURAT BAŞKAN O RİSKİ ALDI’

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde TAKA Gazetesini ziyaret etti. Genç ziyarette gündeme ilişkin sorularımızı cevapladı. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediyelerinin uyumu için ‘İyi gidiyoruz. Murat başkana Ortahisar’da yaptığı su ve kanalizasyon çalışması için teşekkür ediyorum. Bu riski almayabilirdi. Bizlerde çalışmanın ardından merkezde sokak ve ara sokaklardaki yolları kaplayacağız’ dedi.

‘AVRUPA VE ABD’NİN SESİ OLMAYIN’

Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar’ın türban, Gazeteci Can Ataklı ve Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un darbe ve felaketle hükümeti düşürme söz ve imalarını eleştiren Genç, ‘Bunlar Avrupa’da bir takım liderlerin söylemlerinden etkilenerek söylenmiş sözler. 15 Temmuz’u yaşadık. Darbenin imasını bile ihanet sayarız’ ifadelerini kullandı.

İTFAİYE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI YIKILACAK MI?

Genç: ‘Reşadiye konusundaki fikir aktarımlarımız var. Dönerli akıllı kavşak olsun diye. Düşüncemizi aktardık kaldıralım dedik.  Meydanla ilgili bir karar yok ama orası da kaldırılabilir mi kaldırılabilir. Daha yaşanabilir bir şehir olur Trabzon. Kaşüstü’ndeki alt geçit için İbrahim Sağıroğlu başkanımızla mücadele verdik. Köprülü kavşak olsa orası ne hale gelecekti.’ Detaylı Bilgi İçin
 

Editör: TE Bilisim