İl Başkanı Zengin açıkılamalarında şu görüşlere yer verdi:"Müslümanların ilk kıblesi tehdit altında, onurumuz ve izzetimiz çiğneniyor! Ramazan ayının bu son günlerinde İsrail, İslam dünyasının hassasiyetlerine hakaret edercesine Mescid-i Aksa'ya fütursuzca saldırıyor. Mescid-i Aksa'ya yapılan bu alçak saldırıları lanetliyorum.Bugün sadece  terör devleti İsrail'in saldıları ile kahromuyoruz.Aynı zamanda koskoca İslam aleminin ilk kıblesine yapılan bu tecavüzü hiç bir şey olmamış gibi seyretmesinede kahroluyoruz.İslam coğrafyası maalesef Kudüs imtihanını kaybetmiştir.Artık kelimelerin,kınamaların,lanetlemelerinde tükendiği noktadayız.Mescidi Aksaya yapılan bu saldırı tüm İslam coğrafyasına yapılmış sayılmalıdır.İslam ülkelerinin yöneticileri bir an önce gaflet uykusundan uyanıp bir araya gelerek ivedi bir şekilde İsrail'e karşı somut adımlar atmalıdır.

"İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR"

Bugüne kadar yaşadığımız onlarca tecrübelerle gördük ki;İsrail, laftan-sözden anlamıyor! İsrail, Cuma günleri camilerden okunan hutbelerden anlamıyor! İsrail, kınanmaktan, basın toplantısından, salon toplantılarından, mitinglerden anlamıyor! Tarih şahittir ve bugünlerde bir daha tescil edilmiştir ki; İsrail, ancak ve ancak güçten anlar!Ve bu gücü harekete geçirmenin zamanı çoktan gelmiştir! Gün, topyekun İslam alemi olarak İsrail’in tepesine balyoz gibi inme günüdür! Gün, İsrail’le anlayacağı dilde ve en yüksek perdeden konuşma günüdür! Bu zalimlere anladığı dilden konuşma vaktidir!

''ASKERİ DESTEK SAĞLANMALI''

İvedi bir şekilde tüm siyasi partilerin katılacağı şekliyle TBMM "Kudüs" gündemiyle acilen toplanmalıdır.Ordumuz teyakkuz haline geçmesi gerekir.Türkiye'nin öncülüğünde İslam ülkelerinin İsraile karşı somut adım attırılması sağlanmalıdır.Türkiye olarak nasıl ki Azerbaycan için askeri destek sağladıysak Filistin için de en az aynı desteği sağlamamız gerekiyor.İktidarı bu konuda adım atmaya davet ediyoruz!'' 

"KUDÜS İSLAMINDIR VE İSLAMIN KALACAKTIR"

Terör Devleti İsrail çıbanbaşı olarak İslam coğrafyasının kalbine bir hançer gibi saplandığı yerden elbet birgün sökülüp atılacaktır.Milli Görüşçüler olarak Kudüs sevdamızdan ve davamızdan vazgeçmemiz mümkün değildir.Elbet bir gün dökülen kanların,çiğnenen iffetlerin hesabı Bir araya gelmiş,İslam Birliğini kurmuş Müslümanlar tarafından sorulacaktır." ifadelerini kullandı.


   

Editör: TE Bilisim