Türkiye Odalar Borsalar Birliği TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu bir ziyaret ve temaslarda bulunmak için geldiği Rize’de Ticaret ve Sanayi Odası’nda (RTSO) hizmete başlayan Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Hisarcıklıoğlu daha sonra ‘Rize İş Dünyası Buluşması ve Rize’nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni’ne katıldı. İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Mecliş başkanı Şükrü Cevahir, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Deniz Ticaet Odası Başkanı Tamer Kıran ile protokol üyeleri ve Rize iş dünyasından isimler katıldı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odasının Rize iş Dünyası buluşmasında Rize’nin Yıldızları Vergi Ödül töreninde Kurumlar, gelir ve ihracatta en fazla vergi veren mükelleflere plaket ve belgeleri verildi. TOBB Başkanı Rıfat Hısırcıklıoğlu, RTSO Başkanı Şaban Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Şükrü Cevahir vergi rekortmenlerine plaket ve belgelerini verip tebrik ettiler. Rize’nin Yıldızları vergi ödül töreninde en fazla vergi veren mükellefler bu isimlerden oluştu.

Rize’nin rekortmenleri

Yamakoğlu İnşaat Limited Şirketi Nurettin Cengiz, Atılgan odomotiv sanayi A.Ş. Ali Atılgan, Uza İnşaat A.Ş. Türütler İnşaat LTD.ŞTI. Selam İnşaat, LTD.ŞTI. Asım Cengiz, Hasan Öksüz, Mustafa Mecan, İsmail Karslı, Halit Duman.

Lazsom Su ürünleri LTD.ŞTI., Turgut Kardeşler Sebze Meyve LTD.ŞTI, Hidayet Adıl Suruhan Gurup LTD.ŞTI, Çaykur Genel Müdürlüğü, Engin Ekşi, İsmet Mercan, Fazlı Mete, Karali Ticaret, Mustafa Karalı, Berberoğlu Nalburiye A.Ş. Ulgen Kantariye Ziya Ulgen.

Alihan Telatar

Editör: TE Bilisim