HAREKETE GEÇTİ

Trabzon’da düğün ve futbol sezonunun açılmasıyla birlikte magandalar gün yüzüne çıktı. Ölüm ve yaralama olaylarının sıkça yaşandığı Trabzon’da İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Ekipler her gün çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirirken vatandaşları bu konuda uyarıyor.

MEYDAN KAYNIYOR

Trafik ekiplerince, Meydan bölgesi civarında yapılan çalışmalarda; C.K. isimli şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet boş şarjör ele geçirildi. Durdurulan bir aracın içerisinden ise yine ruhsatsız tabanca çıktı.

YAŞI KÜÇÜK AMA…

Ortahisar Devriye Ekipler Amirliğince Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda  Durdurulan bir aracın içerisinden ise yine ruhsatsız tabanca çıktı. Ortahisar Devriye Ekipler Amirliğince Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan çalışmalarda H.K.G. isimli yaşı küçük şahsın üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör, şarjöre basılı vaziyette 5 adet fişek ele geçirildi. Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Trabzon halkının huzur ve sükunu, “güvenli çevre ve huzurlu toplum” için suç ve suçlulara karşı yürütmekte olduğumuz kararlı mücadelemiz aralıksız devam edecektir” denildi.
 

Editör: TE Bilisim