GELECEĞİ AKGÜN İLE YAKALAYIN!

AKGÜN farklı sektörlere yönelik 60’dan fazla ürün ve çözümleri ile kesintisiz, kaliteli, güvenli ve çağın ötesinde hizmet sunmakta. Ar-Ge ve bilimsel nitelikli inovasyonürün ve çözümleri ile geniş müşteri portföyüne sahip olan AKGÜN, 400’den fazla kamu kurum ve kuruluşunda eş zamanlı hizmet vermekte.

KANSERLE SAVAŞTA AKGÜN ERKEN TEŞHİS SİSTEMLERİ İLE YANINIZDA

Yapay zeka çalışmaları ile sağlık alanında global pazarlara yönelik dijital çözümler üreten, erken teşhis ve önleyici sağlık ürünleri ile AKGÜN, insan hayatına değer katmakta.. Bu kapsamda AKGÜN Teknoloji, meme ve akciğer kanserlerinin erken teşhisini sağlayan ve ilk olma özelliklerine sahip olan X-EyeMammo ve X-EyeToraks’ı geliştirdi.

Ayrıca yine yapay zeka tekniklerini kullanarak radyolog ve hekimlerin Covid-19 hastalığını tespiti için geliştirilen AKGÜN X-EyeCovid Karar Destek Sistemi de özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde ilgi odağı oldu.

YOĞUN BAKIMDA DOKTOR VE HEMŞİRELERE DİJİTAL KOLAYLIK

AKGÜN Vital Yoğun Bakım Otomasyon Sistemi ile yoğun bakım servisinde yatan hastaların reaksiyonlarındaki değişiklikler sistem tarafından kayıt altına alınmakta. Sistem sayesinde hasta vital bulguları takip edilerek erken uyarı sağlanmakta.

AKGÜN SADECE TÜRKİYE’DE DEĞİL YURTDIŞINDA DA SAĞLIK ALANINDA SES GETİRMEKTE

Dünya ölçeğinde son teknolojik çözümler üreten ve kullanan AKGÜN, yeni nesil bulut teknolojileri ile global dünyada yerini aldı. Türkiye’de yaklaşık 300 +müşteride, Kazakistan, Azerbaycan ve Gürcistan’da da yaklaşık 90+ noktada kullanımda olan ürünleriyle AKGÜN artık global bir oyuncu oldu.

ULUSLARARASI ARENADA AKGÜN'DEN AKILLI TELE-RADYOLOJİ PROJELERİ

Yapay zeka kullanılan ilk büyük tele-radyoloji projesinin tamamı AKGÜN tarafından geliştirilmişsistem ile sağlık hizmetlerini dijitalleştirilmektedir. Sistem tıbbi görüntülerin elektronik formatta arşivlenmesini, okunmasını, dağıtılmasını ve sunulmasını sağlamakta.
 

Editör: TE Bilisim