Özer, Sektörümüz için o sene bu sene olsun' diyerek, Türk Nakliye Sektörümüz sahipsizlikten sektör göçü yapıyor yapmak zorunda kalıyor . 

Geçmiş yıllarda yaşadığımız sahipsizliği yalnızlığı bu yıl yaşamayacağımızı umut ediyorum. Bizlerin yaşadığı eşitsizlikleri sorunları çözüme kavuşturacak ülkemizin güçü olduğunu görüyor biliyoruz.Ülkemizin ihracatla büyüme hedefi var. Bu ihracatın taşınması gerekiyor. Ülkemizde yeterli sayıda araç olmasına rağmen eşitsizlikler nedeniyle hizmet ithalatı yapılıyor.Yapılan bu hizmet ithalatı ülkemizin döviz kaybı demektir. 

Hizmet ithalatını Türk nakliye sektörünün yaşadığı eşitsizlikleri çözerek engellenir. Türk araçları ihracatımızı ve ithalatımızı taşımaya yeter. Yaşadığımız eşitsizlikler  nedeniyle Sektör göçü yapan yüzeler firma var . Eşitsizliklere karşı rekabet edebilmek adına örnek şahsım bile 20 sene üstüne Azerbaycan'a sektör göçü yaptım. 

Bu Sektör göçlerinin dolaysıyla döviz kaybının engellenmesi adına Ulaştırma Bakanlığı ve Ticaret Bakanlıklarımızın bizlere sahip çıkacaklarını Umut ediyor ve 2022 yılında sektör göçünün tersine dönmesini görmek ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan inşallah Türk Nakliye sektörünün temsilcilerini de diğer sektör temsilcilerini dinlediği gibi dinleyecektir. Bizlerin tek amacı ihracatımızı ve ithalatımızı taşıyan araçların yüksek oranda Türk plakalı araçlar olmasıdır. 

Türk Nakliye sektörünün yaşaması, yaşadığı eşitsizliklere çözüm bulmaktır. Yetkililerimizin el birliği ile eşitsizlikleri çözerek sektör göçünü geri çevirmelerini talep ediyoruz. Ülkemizin ihracatını ve ülkemize gelen ithalatları eşit şartlarda taşımak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız bizim sektörün temsilcilerini bugüne kadar hiç dinlemedi.

Bizler bacasız fabrikalarız ve Ülkemizin dünya yollarındaki bayrak taşıyıcılarıyız dinlemek  isteniyoruz . Ülkemizde yatırım yapmamızın önü açılsın. Kazanan ülkemiz ve milletimiz olsun" dedi.
 

Editör: TE Bilisim