Usta şu mesajları verdi:

‘3.5 yıllık görev süremizde 12 projeyi hayata geçirdik. Çekici aldık ve 7-24 Şoför esnafının kullanımına verdik. Kontrol aracı ile birlikte Trabzon’da şoför esnafının en büyük sancısı olan korsancılığın önüne geçtik. Hukuk ve Danışmanlık bürosu ile anlaşarak Şoför esnafının hakkının savunulmasına katkı sağladık. 

İndirimli sigorta hizmeti vererek esnafın sırtındaki yükü aldık, Ramazan aylarında, Pandemi sürecinde artırarak binlerce Kumanya paketini şoför esnafımızla paylaştık. Üyelerimizin başarılı öğrenci çocuklarına burslar verdik. Başkanlık makamını her üyemize açtık. Şoförler odasında eksikliği hissedilen mescidi hizmete sokarak hem şoför esnafımıza hem de gelen misafirlerimize hijyen bir ibadet ortamı sunduk. 

Tahsis belgelerinin alınmasını 1 güne kadar indirdik. 200 taksi yerine 80 taksiyi Trabzon’un çeşitli  bölgelerine yayarak hem taksici esnafımızın hemde minibüsçü esnafımızın malının değerini yukarıda tuttuk. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’da ve ekibine teşekkür ediyorum. Şu ana kadar 302 minibüsün dönüşümünü gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar rakam çok daha yukarılara gidecektir. Pandemi sürecinde 50 bin maske dağıttık. 

Desteklerinden dolayı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyoruz. Bizzat İstanbul’dan kolonyağı alıp şişeleyip üyelerimize şoförler odasının  amblemi ile verdik. Yeni dönemde başkanlığa ekibimizle yeniden adayız ve tüm bu yaptıklarımızı daha geniş bir şekilde Gazeteciler Cemiyetinde yapacağımız basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşacağız.’
 

Editör: TE Bilisim