Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçtiğimiz Cuma akşamı, Çay TV ekranlarında Halil İbrahim İleli ile 'Gündem Özel' programına konuk oldu. Çay TV'de programa çıkanlar, stüdyoya gitmeden önce, kanalın hemen altında bulunan Oktay Kaplan'ın sahibi olduğu Üstad Pastanesi'ne mutlaka uğrar.

CANLI YAYIN ÖNCESİ

 Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'da kanala gitmeden önce Üstad'a uğrayıp çayını içti. Masada Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il eski başkanlarından Oktay Kaplan, ASKF temsilcisi İsmail İnan,MHP’de Muammer Demeli döneminin il yönetim kurulu üyeleri vardı. Zorluoğlu'da masaya geldi ve Trabzon'un siyaset ile sporundan bir çok konu gündeme alındı. Zorluoğlu, Konyaspor ile Trabzonspor karşılaşması ve takımın değerlendirmesini özet geçti. Ardından Trabzon'a yaptığı mega yatırımlardan bahsetti.

50 METRE GERİ ÇEKTİK

Zorluoğlu, Trabzon'da çok gündeme gelen terminal projesi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Zorluoğlu, "Trabzon'un mevcut terminal binası yeni yapacağımız binadan daha tehlikeli. Yeni terminal binasını dere yatağından 50 metre geri çektik. Kot farkları ile birlikte yüksekliği artırdık ve dere tarafına hiçbir şekilde giriş çıkış olmayacak. Allah göstermesin olası bir şiddetli yağışta yeni yapacağımız bina su alırsa Trabzon'da su almayacak bina da kalmaz" dedi.

KENTİN KALBİNE DOKUNDUK

Zorluoğlu, kentin vizyon projelerinden olan alt yapı projelerinden de bahsederek, "Cumhuriyet Caddesi, Gazipaşa Caddesi, Maraş Caddesi, Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesinde alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ardından trafik master planımızı uygulayacağız. Kentin diğer bölgelerinde de üst yapı çalışmalarımıza ağırlık verdik. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim