YANLIŞ YAPTI

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin başkanlığını yapan Onkoloji Doktoru Ahmet Zengin’in, 19 Mayıs’a bayram diyenleri din düşmanı olarak ilan etmesi büyük tepki çekti. Zengin, Facebook hesabının çalındığını iddia etse de tepkiler dinmedi.

GÜVEN SERT ÇIKTI

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği eski Başkanı Hasan Güven,  Zengin’i istifaya davet etti. Güven, ‘Atatürk ile ilgili görüş ve paylaşımlarını asla kabul etmiyoruz. İstifa edip özür dilemelidir. Eğer sosyal medya hesabı çalındı ise de ispatlamalıdır’ dedi. 

MHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, sosyal medya hesabında yayınlanan 19 Mayıs mesajı ile ilgili Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsünde görevli Dr. Ahmet Zengin hakkında suç duyurusunda bulundu. 

“BİZİ ASLA TEMSİL EDEMEZ”

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ahmet Yaşar Zengin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımına tepkiler her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma yönetiminde daha önce görev alan Dr. Mehmet Tüysüz, Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Zengin’in paylaşımına sert tepki göstererek derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi. 

KABUL EDİLEMEZ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi, Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr. Ahmet Zengin'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili paylaşımına tepki gösterdi. Kuvvetli, “Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili görüş ve paylaşımlarını asla kabul etmiyoruz.” 

‘TIP CAMİASI BU TİPLERİ SİLSİN’

CHP Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen, ’19 Mayısa bayram diyenler din düşmanıdır’ paylaşımı yapan ve hesabım çalındı diyen Dr.Ahmet Zengin’e sert çıktı ve Çaykara-Dernekpazarı ve sağlık camiası bu tipleri içinde barındırmamalı’ dedi.
Editör: TE Bilisim