Hasar Tespiti ve Tedbirler Üzerine Görüşmeler Yapıldı
Metin: Toplantıda, Vali Ünsal başkanlığında, Borçka Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıya katılan AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar ile birlikte, ilçedeki genel durum değerlendirildi. Özellikle hasarın boyutlarının tespiti ve en aza indirilmesi için yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler üzerine detaylı görüşmeler yapıldı.

Aac88E7E C647 465F 879B Bc7C6140549D

Gerekli Çalışmaların Titizlikle Yürütüldüğü Vurgulandı
Vali Ünsal, toplantıda su taşkınları ve heyelanların sebep olduğu hasarların biran önce tespit edilerek vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü vurguladı. Devletin tüm imkanlarının bölgeye seferber edildiğini ve hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

4Ff6Bb97 B4F9 4E7F 9484 1C1128112Fdc

Yerinde İnceleme ve İlerleyen Adımlar
Metin: Vali Cengiz Ünsal, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar ile birlikte su taşkını ve heyelanlardan etkilenen yerlerde incelemelerde bulunarak hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. Bu incelemelerin ardından, ilerleyen adımların atılması ve daha fazla zararın önlenmesi için kararlar alındı.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak