Pasör Çaprazı mevkiinde görev yapan Hilal Şanlı yaptığı açıklamada şunları söyledi;
ŞANLI: YOLUN SONU 1. LİG OLSUN
“Bir Trabzon takımından diğerine transfer oldum. Trabzonu temsil etmekten gurur duyorum. Grup etabında hiç yenilmemiş lider bir takıma geldim. Bu galibiyet serisini Playoffta da devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz lige çıkmak ve bunu çok istiyoruz. Hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tam. Bordo Mavi kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Kupayı Trabzona getirmek için hem bireysel olarak hemde takım olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Yolun sonu 1. Lig olsun.” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 01 At 16.25.16
KOZİNOĞLU: 1. LİGE ÇIKACAĞIZ
Köşe Nazlı Kozinoğlu ise, “Böyle bir ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum, birlikte elde edeceğimiz başarıları sabırsızlıkla bekliyorum. 1. Lige çıkacağız”  dedi.
GÖKSU: EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ
“Bu takım da bulunduğum için çok mutluyum. Bundan sonra önümüzde çok önemli maçlar var. Tabiki bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğiz. Bunun beraberinde antrenörümüz Abdurrahman hocamızın bize olan inancı ile takımımızın birlik ve beraberliği sonucunda, eminim ki başarıya emin adımlarla ilerleyeceğiz.Emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 01 At 16.25.16 (1)
BAŞKAN BABA: İYİ TRANSFERLER YAPTIK
Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Takımımız ligde oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup şekilde ligi şampiyon olarak bitirmiştir. Burada herkesin, tüm Trabzon’un emeği var. Eskişehir’de Trabzon’u temsil etmek bizim için gurur verici. Bunun için transfer sezonunun son gününde iyi transferler yaptık. Köşe, Pasör ve Pasör Çaprazı mevkiilerini güçlendirerek hedefimize ulaşacağız. Finallerde galip gelerek Trabzon’un ismini voleybolda Türkiye’ye duyuracağız. Bu konuda voleybola, spora gönül veren herkesin desteğini bekliyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 01 At 16.25.16 (2)
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT